Fırında kabuklu küçük patates tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli ve sağlıklı yemeği denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle baharatlarla zenginleştirilebilmesi, ona farklı tatlar katma imkanı sunuyor. Patateslerin kabuklarını soymadan kullanmak, besin değerini artırması açısından gerçekten güzel bir detay. Zeytinyağı ile pişirilmesi de sağlıklı bir alternatif sunuyor. Sizce bu tarife başka hangi baharatları ekleyerek denemeliyim?
Fırında kabuklu küçük patates tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli ve sağlıklı yemeği denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle baharatlarla zenginleştirilebilmesi, ona farklı tatlar katma imkanı sunuyor. Patateslerin kabuklarını soymadan kullanmak, besin değerini artırması açısından gerçekten güzel bir detay. Zeytinyağı ile pişirilmesi de sağlıklı bir alternatif sunuyor. Sizce bu tarife başka hangi baharatları ekleyerek denemeliyim?
Cevap yaz