Fırında kıymalı patlıcan tarifini denemek istiyorum, özellikle de lezzetli ve sağlıklı olması dikkatimi çekti. Acılığı almak için patlıcanları tuzlu suda bekletmek gerçekten işe yarıyor mu? Ayrıca, tarifteki malzemeler arasında zeytinyağı kullanılması da sağlıklı bir tercih gibi görünüyor. Pişirme süresi ve ısısı hakkında ne düşünüyorsunuz, yemeğin lezzeti için ideal mi? Bu tarife eklemek istediğiniz başka sebzeler var mı, örneğin kabak ya da mantar? Gerçekten merak ediyorum.
Fırında kıymalı patlıcan tarifini denemek istiyorum, özellikle de lezzetli ve sağlıklı olması dikkatimi çekti. Acılığı almak için patlıcanları tuzlu suda bekletmek gerçekten işe yarıyor mu? Ayrıca, tarifteki malzemeler arasında zeytinyağı kullanılması da sağlıklı bir tercih gibi görünüyor. Pişirme süresi ve ısısı hakkında ne düşünüyorsunuz, yemeğin lezzeti için ideal mi? Bu tarife eklemek istediğiniz başka sebzeler var mı, örneğin kabak ya da mantar? Gerçekten merak ediyorum.
Cevap yaz